AaB vinder over Silkeborg IF efter medrivende kamp

AaB og Silkeborg IF mødtes søndag eftermiddag i nordjydernes første hjemmekamp i Superligaen i over et år, og her blev det de rød- og hvidklædte, som trak det længste strå i en begivenhedsrig affære. Se de største højdepunkter samt mål her.

M. Jørgensen
18′
M. Højholt
52′
O. Sonne
90′
45′
90′
  • AaB bragte sig foran efter 18 minutters spil ved deres nyudnævnte kaptajn Mathias Jørgensen, som sparkede bolden fladt ind bag Nicolai Larsen på oplæg af Melker Widell. Silkeborg havde flere store muligheder i løbet af første halvleg, og AaBs Kasper Jørgensen måtte endda sparke bolden væk fra målstregen.

• Kort inde i anden halvleg bragte AaBs Malthe Højholt imidlertid AaB på 2-0 efter et fremragende solomål, hvor han dribler forbi både Silkeborg-forsvar og målmand, før han sikkert lagde bolden i tomt mål.

• Silkeborg reducerede efter 91 minutter ved Oliver Sonne efter en flot omstilling. I dommerens fjerede tillægsminut måtte Mark Brink så gå tidligt i bad efter en tackling på knæet af en AaB-spiller.

AaB 2-1 Silkeborg IF: Rødt kort til Mark Brink (90+4)

AaB 2-1 Silkeborg IF: (Oliver Sonne, 90′)