Oliver Sørensen inden Farum: Svært sted at spille

FC Midtjyllands Oliver Sørensen sætter ord på sine erfaring med kampe mod FC Nordsjælland på Right to Dream Park.

Oliver Sørensen i kamp for FC Midtjylland ude mod AGF.

Lørdag byder på et enkelt opgør i 3F Superligaen.

Således skal den danske mester, FC Midtjylland, en tur til Farum, hvor forrige sæsons fjerdeplads, FC Nordsjælland, venter.

Forud for kampen sætter midtjydernes viceanfører, Oliver Sørensen, ord på, hvordan har normalt oplever kampene på Right to Dream Park.

Her hersker der ingen tvivl om, at den hårdtarbejdende midtbaneslider har respekt for lørdagens modstander.

– Det er et svært sted at spille. I de to kampe, vi havde der sidste år, havde vi det svært i store perioder. Vi skal være klar og forberedt på den måde, de spiller på.

– Omvendt har vi vist før, at vi kan komme tilbage, hvis vi kommer bagud, og vi tror fuldt og fast på, at vi kan vinde, men man skal være klar fra start, siger Oliver Sørensen til FCM’s egen hjemmeside.

Senest de to klubber ramlede sammen i Farum endte det i en sand målfest, hvor FCN bragte sig foran med 3-0 i løbet af 36 minutter, inden FCM gjorde comeback og endte med at spille 3-3.

Kampen mellem FC Nordsjælland og FC Midtjylland fløjtes i gang lørdag klokken 16.00 på Right to Dream Park.

FCN kommer til kampen med en 3-0-sejr over AaB i bagagen, mens midtjyderne spillede 1-1 ude mod AGF i sin første kamp.