Premier League

Dårlig Lindstrøm-sæson gør ingenting: Fansene tørster

Everton-fans stiller sig bag spillere, som ønsker at få genoplivet deres karrierer samtidigt med at de arbejder hårdt for at hjælpe klubben. Det forklarer engelsk journalist, efter Jesper Lindstrøms skifte til klubben.

Foto: Everton FC
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Jesper Lindstrøm er på plads i Premier League-klubben Everton.

Det sker på bagkant af en sæson, hvor den tidligere Brøndby-spiller har skuffet i Serie A-klubben Napoli. Men det er en nedtur, Everton-fansene er villige til at se bort fra.

Det forklarer Joe Thomas, der er Everton-korrespondent for Liverpool Echo til Campo.

– Folk ved godt, at han har haft en hård sæson i Serie A, men han kommer til en klub, hvor der er en oprigtig positiv stemning omkring de foreløbige transfers.

– Og der er stor velvilje mod en spiller, som gerne vil genoplive sin karriere, skriver han i en mail.

Ifølge Everton-journalisten var det de færreste Toffees-fans, som kendte noget til Lindstrøm, før nyheden om forhandlinger mellem klubberne så dagens lys tidligere på måneden.

Men den engelske journalist kan sagtens se, at den tidligere Brøndby-stjerne har en pakke, som kan hjælpe den traditionsrige engelske klub.

– Everton har manglet offensiv dybde i flere år. Og manglende fart var et stort problem sidste år.

– Lindstrøm burde kunne bidrage med begge ting, og hvis han kæmper for logoet, så er klubbens fans bag ham.

– Den her transfer giver sammen med klubbens andre signings mulighed for, at Everton kan blive mere effektive og seværdige, skriver han.

Foto: Everton FC

Man bemærker, at det er en nyhed, som bliver taget imod med åbne arme i og omkring Everton.

– Hvis han er villig til at kæmpe for logoet, så har han opbakning fra en massiv fanbase, der er desperat efter, at klubben bliver stærkere.

– De tørster efter at støtte spillere, som respekterer udfordringerne, og som vil gøre, hvad de kan for at hjælpe til, skriver Everton-korrespondenten.

Everton er i øjeblikket i en skrøbelig situation, hvor klubbens ejere forsøger at sælge klubben men mulige investorer springer fra. Det kan du læse mere om her.

Uro i Lindstrøms nye klub: For risky for potentiel køber

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P