Europa League

Slut for Silkeborg? Nederlag i Norge i Europa-kval

Silkeborg havde en stor opgave på hænderne, da den jyske klub torsdag drog til Norge for at udkæmpe et Europa League-kvalifikationsbrag mod Molde. Her sejrede det norske hjemmehold.

M. Kaasa
2′
M. Eikrem
45’+1′
K. Eriksen
49′
A. Lind
35′
45′
90′

Det blev ikke just det bedste udgangspunkt, som Kent Nielsens silkeborgensiske tropper hentede med hjem til Søhøjlandet, da klubben torsdag aften havde taget turen til Norge for at møde Molde FK.

Her skulle den første af to Europa League-kvalifikationskampe mod den norske modstander udspilles, og det blev netop det norske hjemmehold, der trak sig sejrrigt ud af strabadserne.

Efter blot to minutter bragte Markus Kaasa Molde foran. Heldigvis for det jyske mandskab gjorde Alexander Lind det til 1-1 lige kort før pausen.

Men i anden halvleg tronede den norske overmagt, da scoringer af Magnus Eikrem og Kristian Eriksen sørgede for det endelige 3-1 resultat til nordmændene.

Dermed har Molde den klare overhånd forud for returkampen på Jysk Park.