3F Superligaen

Guldstøvregn i FCM? Italiensk storklub vil byde på Dovbyk

Artem Dovbyk var fyr og flamme for Girona i den seneste sæson, og det har fået flere klubber til at kigge interesseret på den ukrainske spydspids. Men FC Midtjylland håber nok på et bestemt salg.

Foto: Angelika Warmuth/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Den tidligere FC Midtjylland-spiller Artem Dovbyk var en decideret målmaskine for Girona i den forgangne sæson.

Her blev den 27-årige ukrainer sågar LaLiga-topscorer med imponerende 24 kasser.

Det har fået blandt andre Atlético Madrid til at interessere sig for Dovbyk, som de angiveligt allerede har en aftale på plads med.

Dovbyk-handel nærmer sig: Potentiel guldregn i FCM

Men nu melder en ny stor aktør sig ind i kampen om den målfarlige ukrainer – og det kan altså udskyde og potentielt mindske den guldregn, som en handel vil sende til Midtjylland.

For AS Roma har meldt sig ind i kampen om Dovbyk, og de vil, ifølge Matteo Moretto, der er journalist ved spanske Relevo, byde 30 millioner euro – svarende til cirka 225 millioner kroner.

Det er 10 millioner euro mindre end det, som Atlético angiveligt har budt på ukraineren, og det betyder altså, at den sum, som FCM får i videresalgsklausul mindskes, såfremt tilbuddet accepteres.

Eftersom FCM’s klausul ligger på 30 procent af det samlede videresalg, vil de altså potentielt gå glip af mange penge.

Hvis buddet accepteres, vil FCM nemlig modtage 67 millioner kroner i stedet for 90 millioner kroner, som et salg til Atlético foreskrev.

Om end det stadig er rigtig mange penge, sidder der nok en sportslig ledelse på ‘Heden’ og håber på et salg til den spanske storklub lige nu, så klubben ikke misser ud på de 23 millioner kroner.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P