Premier League

Ny Chelsea-træner afviser: Ingen uro i vores camp

Den nye Chelsea-træner Enzo Maresca tror ikke, at der bliver nogle problemer med at få Enzo Fernandez tilbage i truppen.

Enzo Fernandez i kamp for bolden for Argentina
Foto: Nathan Ray Seebeck/Reuters/Ritzau Scanpix

Enzo Fernandez er blevet upopulær blandt nogle af holdkammeraterne i Chelsea.

Undervejs i det argentinske landsholds fejring af Copa America-triumfen live-streamede midtbanespilleren en sang med racistiske undertoner. Rettet mod det franske landshold.

Det har Fernandez’ franske Chelsea-holdkammerat Wesley Fofana blandt andet reageret på ved at kalde det ‘uhæmmet racisme’.

Det er ikke en twist, som borger for en fuldstændig harmonisk Chelsea-trup, men holdets nye træner tror ikke, der er nogle problemer.

– Det er ret nemt i og med, spilleren har lavet et statement, hvor han undskylder.

– Det samme har klubben, så jeg tror ikke, der er mere at tilføje. Situationen er clearet og løst, siger Enzo Maresca ifølge BBC.

Der er i øjeblikket syv spillere i Chelseas trup, som har fransk pas og har afrikanske rødder. Maresca holder fast på, at spillerne er voksne nok til at håndtere det.

– Jeg tror ikke, der bliver noget problem. De er alle mennesker. Jeg tror ikke, der er nogle dårlige intentioner fra nogle af dem.

– Enzo har givet sin forklaring, og det har klubben også. Der er ingen dårlige personer eller mennesker her, slår han fast.

Det franske fodboldforbund var hurtigt ude at kritisere de argentinske spilleres opførsel. Forbundet har truet med at lægge sag an mod de implicerede parter.

Efter racistisk smædesang: Frankrig lægger sag an

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P