Champions League

Thomasberg efter 3-0: Vi kan forbedre os med og uden bold

Selvom Thomas Thomasberg godkendte 0-3 udebanesejren, som FC Midtjylland høstede i Andorra tirsdag aften i Champions League-kvalifikationen, var han ikke ovenud tilfreds.

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

En 3-0 sejr… What’s not to like?

Tja, faktisk en del, hvis man spørger FC Midtjyllands cheftræner, Thomas Thomasberg, efter holdet fra Heden tirsdag aften sejrede 0-3 på udebane i Andorra mod Santa Coloma i Champions League-kvalifikationsspillet.

Ingen slinger i valsen: FCM tager første stik i CL-kvallen

Thomasberg mener nemlig, at der stadig er en del, der kan blive bedre hos de forsvarende danske mestre.

– Det vigtigste er et rigtig godt udebaneresultat. Kigger jeg på indsatsen, efterlader den, at vi stadig kan forbedre os med og uden bold. Den base, der skal være, skal vi være lidt mere trygge ved; både som individer og som hold.

– I en kamp, hvor vi er kæmpe favoritter, skal der være forskel. At Santa Coloma slår et hold ud (FC Ballkani, red.), der de sidste to år har været i europæisk gruppespil, viser, at de har kvalitet, siger cheftræneren alt sammen til klubbens egen hjemmeside.

Foruden evalueringen af sejren i Andorra kigger Thomasberg også fremad mod den næste test i 3F Superligaen, når det gælder FC Nordsjælland.

– Kampen i Nordsjælland kommer til at give et billede af sæsonstarten; kan vi vinde derovre, er vi kommet rigtig godt fra land, og vi går derover med en tro på, at vi kan hente de tre point, siger Thomasberg om startformen og testen mod Nordsjælland.

Derudover understregede cheftræneren også, at det er en mere eller mindre skadesfri trup, der kan drage mod Farum.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P