Premier League

Medie: Premier League-gigant holder øje med O’Riley

Matt O’Riley er brandvarm på sommerens transfermarked, hvor flere store klubber meldes interesserede. Og nu bringes én af de helt store engelske klubber i spil.

Matt O'Riley glider på knæene efter en scoring for Celtic
Foto: Ed Sykes/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

West Ham, Everton, Leicester, Atalanta, Atlético Madrid, Girona og Juventus…

Flere europæiske storklubber har meldt sin interesse for den målfarlige Celtic-dansker, Matt O’Riley, og dermed kan det meget vel blive til et Celtic-exit denne sommer.

Og nu byder en af de helt store Premier League-klubber sig angiveligt også til i kampen om O’Riley. Det skriver det engelske fodboldmedie TeamTALK.

Nærmere bestemt er der tale om den engelske storklub, Liverpool.

Ifølge mediets transferkorrespondent, Rudy Galetti, holder Liverpool sig ‘grundigt informeret’ om Matt O’Riley – både i forhold til præstationer, men også i forhold til bevægelser på transfermarkedet.

– Matt O’Riley er blevet inkluderet på ønskelister hos en række europæiske klubber. Atalanta er den første klub, der har gjort interessen konkret, men ræset om Celtic-spilleren er fortsat åbent.

– Liverpool og Atlético Madrid holder sig grundigt informeret om midtbanespillerens situation, skriver han på det sociale medie X.

Det forlyder, at Celtic går efter at slå transferrekorden i Skotland med et fremtidigt salg af Matt O’Riley.

Transferrekorden lyder på 24 millioner pund, som dækker over Celtics salg af Jota til Al-Ittihad i sommeren 2023. Derfor ventes det, at Celtic vil kræve 25+ millioner pund for O’Riley – svarende til en minimumspris på 217 millioner danske kroner.

Matt O’Riley skiftede til Celtic fra MK Dons tilbage i januar 2022. Siden er det blevet til 121 kampe for den skotske storklub med 27 mål og 34 assists til følge.

Parterne har fortsat papir på hinanden frem til maj 2027.

Van Dijk åben for Saudi-skifte: Her er Liverpools priskrav

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P