3F Superligaen

Rösler i kritik af dommeren: Lad mig dog være

Uwe Rösler nægter at kommentere på et muligt straffespark til AGF, men langer alligevel ud efter dommerteamet – i særdeleshed fjerdedommeren.

AGFs Cheftræner Uwe Rösler under superligakampen mellem FC København og AGF i Parken i København søndag den 28. april 2024.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

AGF og FC Midtjylland åbnede sæsonen med et enkelt point.

De to klubber spillede fredag aften et højintenst opgør med store chancer, to mål, et brændt straffespark – og en potentiel fejlkendelse, der kunne have ført til endnu et straffespark for AGF.

Selve kendelsen hvor Tobias Bech blev nedlagt i feltet, som altså ikke førte til et AGF-straffespark, ønskede AGF-cheftræner Uwe Rösler ikke at kommentere på efter kampen. Han retter dog alligevel kritik mod dommerteamet.

Rösler følte sig nemlig tæt makkeret på sidelinjen. Han beskriver det selv som en mandsopdækning, og det er han langt fra tilfreds med.

– Jeg fokuserer ikke så meget på det (det mulige straffespark til AGF, red.). Det er ikke mit job. Jeg går ud fra, at dommeren – og i særdeleshed VAR – rammer de rigtige beslutninger. Så jeg vil ikke kommentere yderligere på det mulige straffespark, lyder det fra Rösler, inden han alligevel retter kritik mod dommerteamet.

– Jeg har dog et problem med, at fjerdedommeren mandsopdækker mig på sidelinjen – og fokuserer mere på mig end på selve kampen. Lad mig dog være. Jeg taler med mine spillere på banen og tager ikke kontakt til dommeren. Jeg har jo ret til at tale til mine spillere, så meget jeg vil under kampen.

Selvom Uwe Rösler ikke kritiserer dommerne for dommen omkring det mulige straffespark til AGF, så er der andre, der gerne tager bladet fra munden.

Tobias Bech, som altså var AGF-spilleren, der blev nedlagt fortæller selv, at han mener, at der var straffe. Det sammen gør TV2 Sport-ekspert David Nielsen, som mener, at det er en ‘horribel dom’.

Læs mere om dette herunder.

Revser dommers ‘horrible dom’: Klart straffespark til AGF!

Se hele interviewet med Uwe Rösler i videoen øverst i artiklen, hvor han også sætter nogle perspektiver på 1-1-kampen mod FC Midtjylland. Du kan også se selve hændelsen, der altså ikke førte til straffespark herunder

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P