Premier League

Engelsk kandidat afviser: Jeg bliver hvor jeg er

Eddie Howe har ikke i sinde at forlade sin stilling som Newcastle United-træner til fordel for det engelske landshold. Det siger han til engelsk BBC.

Foto: Oli SCARFF/AFP

Jude Bellingham, Harry Kane og Bukayo Saka.

Det er store navne, som render rundt på det engelske landshold og mangler en ny træner. Men det bliver ikke Eddie Howe.

Han fortæller til BBC, at han er fuldstændig forpligtet til Newcastle United, hvor han træner Bruno Guimaraes, Anthony Gordon og Alexander Isak.

– Det er en utrolig fodboldklub, og jeg er meget stolt over at være træner her.

– Jeg elsker klubbens fans, spillerne og staben. Så jeg har helt oprigtigt ikke tænkt på noget andet, og jeg er meget forpligtet til det her job, siger han.

Eddie Howe blev ansat som ny Newcastle-træner i 2021 – kort efter klubben havde fået saudiske ejere.

Gareth Southgate sagde forleden op som landstræner for England efter EM-finalenederlaget mod Italien. Eddie Howes navn blev hurtigt bragt i spil som afløser.

Først afviste klubbens nye direktør, at det kunne på tale – og nu gør Howe altså også selv.

– Jeg er så stolt af og privilegeret over at være Newcastle United-manager. Og det håber jeg, at jeg er i mange år fremover.

– Min indsats her i fuldstændig upåvirket. Jeg er besluttet på at vinde et trofæ med lubben, og det er det eneste, jeg tænker på hver dag, siger træneren.

Før Eddie Howe blev ansat i Newcastle, havde han et succesfuldt ophold som Bournemouth-træner. Før det var han træner i Burnley.

Lægger sig ikke uden kamp: Han har mange år på kontrakten

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P