3F Superligaen

Revser dommers ‘horrible dom’: Klart straffespark til AGF!

AGF og FC Midtjylland delte byttet i fredagens åbningskamp af superligasæsonen 2024/25, men det kunne være gået anderledes til, hvis dommeren havde dømt et straffespark til AGF, som ekspert David Nielsen mener, at dommeren burde.

AGFs Tobias Bech appellerer for straffespark efter duellen med FC Midtjyllands Mads Bech under superligakampen mellem AGF og FC Midtjylland i Ceres Park i Aarhus fredag den 19. juli 2024.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

AGF kom blæsende ud af starthullerne denne fredag, da aarhusianerne åbnede superligasæsonen 2024/25 mod FC Midtjylland.

Det blev hurtigt til en 1-0-scoring til AGF ved Tobias Bech, og AGF’erne havde flere gode muligheder i første halvleg til at udbygge føringen yderligere.

Et hav af chancer, et skud på overliggeren og et brændt straffespark. AGF formåede dog ikke at udnytte sin gode periode til at skabe et godt forspring på resultattavlen. Og så endte det hele 1-1 i Aarhus.

Men selvom AGF mestendels er herre over egne præstationer foran målet, så kunne kampen have fået et andet udfald ved hjælp af dommeren.

Ifølge TV2 Sport-ekspert David Nielsen blev AGF nemlig snydt for et klokkeklart straffespark midt i første halvleg, da Tobias Bech blev fældet i feltet. Det siger han i nedtakten efter kampen.

– AGF bliver snydt for et kæmpe straffespark. Det kan ikke diskuteres, om det er et straffespark. Det er en horribel dom. Der er ikke en dag i verden, hvor det der ikke er et straffespark. Der er ikke nogen undskyldning, lyder kritikken fra David Nielsen, inden han fortsætter:

– Vi kan sige, at det er den første kamp, og dommerne skal gøre sig klar, og jeg ved ikke hvad. Det må ikke ske, at man laver sådan en fejl. Vi har set til sidst i sidste sæson, hvor vigtige de enkelte point er. I starten af sæsonen tænker man ‘årh, der smuttede den lige’. Nej, vi er nødt til at være klar fra start af.

Tobias Bech, som altså ifølge David Nielsen blev nedlagt i feltet med ulovlige midler, var også selv uforstående over for dommen efter kampen.

– Der er kæmpe straffe. Der sidder … Hvor mange mennesker er der i dag? 12.500? De kan se, at der er straffe, men han (dommeren, red.) kan ikke. Jeg synes, det er vildt, men jeg har ikke yderligere kommentarer til det her, siger han til TV2 Sport.

I den kommende spillerunde står AGF over for F.C. København i Parken. Kampen spilles den 28. juli klokken 18:00.

Se den omtalte situation og bedøm selv i videoen øverst i artiklen

AGF-profil tror på bedre ny sæson: Vi står rigtig stærkt

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P