Dansk Fodbold

Braune efter Næstved-exit: Haft interesse fra udlandet

Patrick Braune fratrådte som cheftræner for Næstved Boldklub i slutningen af juni. Til campo.dk fortæller han, at der efterfølgende har været interesse fra udlandet.

Patrick Birch Braune giver hånd til Peter Dinnesen i Næstved
Foto: Næstved Boldklub

Det kom så lyn fra en klar himmel, da Patrick Braune Birch fratrådte som cheftræner for Næstved Boldklub i slutningen af juni.

Den 36-årige nu tidligere cheftræner er dog langtfra færdig med fodbold, fortæller han til campo.dk.

Mulighederne er stadig mange, og han er da også helt klar til at påtage sig andre roller, hvis bare jobbet er spændende og udfordrende.

– Jeg har stor erfaring trods min unge alder i cheftrænerrollen, men jeg er også åben for være assistent, og det tror jeg egentlig kunne være spændende.

– For mig handler det om at stå en lille smule på tæer. Jeg har været i noget, som har været velkendt. At kunne gå ud og lære noget nyt i rollen som assistent, det kunne være også være super spændende, udtaler Patrick Braune til campo.dk.

Braune kom til Næstved Boldklub, da holdet lå i NordicBet Ligaen i september 2023. Inden da havde han bestredet adskillelige poster i AB.

Patrick Birch Braune giver hånd til Peter Dinnesen i Næstved
Foto: Næstved Boldklub

Og han fortæller, at der fortsat er interesse fra andre klubber for ham.

– Der er interesse, men der er ikke noget, der er blevet konkret lige nu. Der er selvfølgelig interesse fra Danmark, men der har også været snak med en udenlandsk klub om en cheftrænerstilling, slutter Braune, som dog ikke vil røbe nærmere destination.

Braune rykkede med Næstved Boldklub ud af NordicBet Ligaen i seneste sæson.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P