Portugisisk Fodbold

Benfica arbejder på Tengstedt-salg – her er prisen

Casper Tengstedt er brændt fast i Benfica, lyder det fra portugisisk medie, som også afslører prisen, den portugisiske klub er klar til at acceptere.

Casper Tengstedt Benfica
Foto: SL Benfica

Det var opsigtvækkende, da Benfica købte Casper Tengstedt i Rosenborg for et beløb i nærheden af 70 millioner kroner i januar 2023.

Halvandet år, 35 kampe og fire mål senere ser det ud til at den 24-årige danskers tid i Portugal er forbi, hvor danskeren er langt tilbage i køen.

Derfor er man klar til at sælge Tengstedt i Benfica, lyder dommen fra et stort portugisiske fodboldmedie.

– Jeg tror, Benfica på nuværende tidspunkt, ifølge de oplysninger vi har, vil acceptere et bud på fem til seks millioner euro (37 til 45 millioner kroner, red.) for spilleren, fordi han er en spiller med en stillestående værdi, udtaler journalisten Nuno Reis i A BOLA TV.

– Han er klart fjerdeangriber i Benficas trup, og jeg vil minde om, at han ikke er blevet brugt i træningskampene. Han er på vej væk, og Benfica arbejder hårdt på at få ham solgt.

– Han har et godt navn i Skandinavien, det blev jeg fortalt i dag af en dansk kollega, en dansk journalist. Han har et godt navn i Skandinavien og Tyskland, men der er endnu ikke kommet et konkret tilbud på Tengstedt, slutter den portugisiske journalist.

Casper Tengstedts kontrakt i Benfica udløber i sommeren 2028. Han har tidligere spillet i Rosenborg, AC Horsens og FC Midtjylland.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P