Premier League

Leicester køber stjerneskud fri af Sporting

Leicester City havde sidste sæson Abdul Fatawu tilknyttet på en lejeaftale, men nu har Premier League-oprykkerne købt den unge ghaneser fri.

Abdul Fatawu holder en bold i hånden i sin præsentation for Leicester
Foto: Leicester City

Han kom til Leicester på en lejeaftale fra Sporting CP i august sidste år.

Siden er det blevet til syv kasser og 13 oplæg i 43 kampe, og nu har Abdul Fatuwu vekslet lejeaftalen til den permanent en af slagsen.

Det oplyser Leicester City tirsdag, som dog ikke skriver, hvor lang en aftale der er indgået med den unge profil.

– Jeg har det fantastisk. Det er så godt at være tilbage, og jeg er bare tilbage for at fokusere igen på næste sæson. Jeg føler så stor motivation for at være i Premier League. Det er nyt land for mig.

Fatawu selv er glad for at være en permanent del af holdet med Mads Hermansen, Victor Kristiansen og Jannik Vestergaard i truppen.

Abdul Fatawu holder en bold i hånden i sin præsentation for Leicester
Foto: Leicester City

Og ghaneseren har savnet sine holdkammerater, siden han vendte retur ved sæsonafslutningen til Portugal.

– Jeg vil give alt for det, sammen med holdet. Jeg kan ikke vente med at se mine holdkammerater. Jeg har savnet dem så meget. De er som en familie nu.

– Jeg troede ikke, jeg ville savne dem, men da jeg var væk, savnede jeg dem virkelig. Jeg kan ikke vente med at se dem, slutter Fatawu.

Leicester vandt Championship sidste sæson, og de er derfor at finde i Premier League i den kommende sæson. De tager hul på opstartssæsonen på lørdag, hvor Villarreal venter i en testkamp.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P