3F Superligaen

Officielt: FC Midtjylland sælger stor profil

FC Midtjylland har netop offentliggjort, at man har solgt den islandske midtstopper Sverrir Ingi Ingason til græske Panathinaikos.

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Denne historie udkom først på campo.dk

FC Midtjylland er i gang med at rydde op i truppen.

Klubben har netop offentliggjort, at den islandske stopper Sverrir Ingi Ingason allerede skal videre efter ét enkelt år i klubben.

Således oplyser midtjyderne, at man er blevet enig med den græske storklub Panathinaikos om en transfer af den 30-årige islænding.

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

– Først vil jeg sige tak for en god tid i Midtjylland. Jeg er stolt af det vi opnåede, hvor vi vandt mesterskabet til allersidst, og jeg er glad for at have mødt de mange gode mennesker i og omkring klubben.

– Støtten fra fansene og sammenholdet i truppen har været utroligt. Jeg har fået muligheden for at vende tilbage til Grækenland, og det er noget, vi ønsker at forfølge som familie, og jeg er spændt på de nye udfordringer, der venter i Panathinaikos, fortæller Ingason til FCM’s hjemmeside.

I den græske klub har den 30-årige midtstopper skrevet under på en fireårig kontrakt, som løber frem til sommeren 2028.

FC Midtjylland hentede sidste sommer islændingen i græske PAOK, og i alt blev det til 30 optrædener for Ulvene, hvor stopperen bidrog med to scoringer og to oplæg.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P