3F Superligaen

Medie: Lössl forlænger og accepterer bænkplads på heden

Ifølge TV MIDTVEST har Jonas Lössl skrevet under på en ny lang kontrakt i FC Midtjylland, hvor den aldrende keeper angiveligt har accepteret, at han fremover vil være andetvalg på målmandsposten.

Jonas Lössl får instrukser for FC Midtjylland
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det er en lidt besynderlig aftale.

Ifølge TVMIDTVEST oplysninger har Jonas Lössl forlænget sin tilværelse i FC Midtjylland, da han har skrevet under på en lang kontrakt hos de forsvarende danske mestre.

Men det er ikke som førstemålmand, at den 35-årige målmand har skrevet under. Han er nemlig, ifølge mediets oplysninger, indforstået med, at han fremover vil være reservemålmand i FCM.

TVMIDTVEST beskriver nemlig, at det er den 24-årige islænding Elias Olafsson, der skal forsøge at holdet buret rent på heden i de kommende sæsoner.

Olafsson har været udlejet til søsterklubben C.D. Mafra fra Portugal, men nu er han hjemvendt til FCM, hvor Thomas Thomasberg angiveligt har besluttet, at han fremadrettet skal være klubbens førstevalg på målmandsposten.

Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Ifølge mediet er idéen med kontrakten, at Lössl skal agere mentor for Olafsson såvel som bindeled mellem truppen og den sportslige ledelse i klubben.

Lössl spillede i den forgangne sæson 26 Superliga-kampe for mesterholdet, hvori han holdt modstanderne fra scoringer i syv af dem.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P