3F Superligaen

FC Midtjylland har fået ny anfører

FC Midtjylland har peget på en ny anfører. Valget er faldet på Mads Bech Sørensen, selvom han blot har tilbragt et enkelt år i klubben.

Mads Bech Sørensen under FC Midtjyllands kamp mod Brøndby IF i Superligaen.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Erik Sviatchenko tog til MLS i foråret 2023, Henrik Dalsgaard er taget til AGF efter sit kontraktudløb og Jonas Lössl er ikke tiltænkt en rolle som førstemålmand i FC Midtjylland.

Derfor har man skullet ud at finde en ny mand til at bære anførerbindet hos den danske mester. Og det har man nu gjort.

Valget er faldet på 25-årige Mads Bech Sørensen, der nede fra sin plads i det centrale forsvar nu skal agerer kaptajn hos midtjyderne inde på grønsværen.

– Mads giver meget til sine omgivelser, og han evner at motivere og inspirere holdkammeraterne. En klog og god fyr, som altid er til stede på banen og har en fornemmelse for, hvor spillertruppen er henne.

– Han står for de værdier, vi synes er de rigtige, og vi er sikre på, han kommer til at vokse med rollen, siger FCM-cheftræner Thomas Thomasberg til klubbens egen hjemmeside.

Mads Bech kom til FC Midtjylland i slutningen af transfervindue seneste sommer.

22-årige Oliver Sørensen har fået ansvaret som viceanfører.

– Oliver har en lang historie med klubben, og vi får altid 100 procent til alle træninger og alle kampe. Han er trådt i karakter på førsteholdet, og begyndte lige så stille i sidste sæson at blive inddraget, når vi skulle finde ud af, hvad der var bedst for os som hold.

– Det får han nu en belønning for, og det er fuldt fortjent, siger Thomas Thomasberg.

Derudover får de to FCM’ere støtte af Jonas Lössl i kraft af FCM-keeperens nye rolle som ‘club captain’.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P