3F Superligaen

Medie: Brøndby-profil på blokken i spansk storklub

Der er stor efterspørgsel på Brøndby IF-profilen i de store europæiske ligaer, og nu melder en stor klub i Spanien sig ind i kapløbet.

Brøndbys Yuito Suzuki scorer til 4-1 og jubler med Nicolai Vallys og Jacob Rasmussen under superligakamppen mellem Brøndby og Silkeborg IF i på Brøndby Stadion søndag den 17. marts 2024.
Foto: Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Yuito Suzuki høster stor interesse fra de bedste ligaer i Europa.

Senest forlød det, at den tyske Bundesliga-klub Stuttgart skulle være interesseret i at hente den 22-årige japaner denne sommer.

Og nu melder endnu en stor europæisk klub sig ind i kapløbet – denne gang med spansk adresse.

Således kan det spanske medie Catalunya.net nu berette, at Real Sociedad overvejer seriøst at sende et bud afsted til fodbolddirektør Carsten V. Jensen og Brøndby IF.

Der er ingen meldinger om, hvor stor en pose penge Real Sociedad har tænkt sig at smide efter de blå-gule fra vestegnen.

Det bliver dog med al sandsynlighed ikke billigt. Carsten V. Jensen har tidligere været ude at sige, at han godt kunne se et fremtidigt Suzuki-salg som værende det største i Brøndby IF’s historie.

Der går samtidig meldinger i flere medier – heriblandt tyske Kicker – om, at prisen ventes at ramme 15-20 millioner euro. Det svarer til 110 til 150 millioner danske kroner.

Yuito Suzuki skiftede til Brøndby IF fra japanske Shimizu S-Pulse tilbage i sommeren 2023.

Efter blot et år på vestegnen har den 22-årige offensivspiller slået sit navn fast som en af de helt store profiler i truppen.

I sin debutsæson for Brøndby IF blev det til 11 mål og ni assists i 30 kampe. Han er fortsat på kontrakt i klubben frem til sommeren 2027.

Favoritsejr: Brøndby IF nærmer sig europæisk modstander

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P