3F Superligaen

AGF’s Anderson om forlængelse: Ingen dialog mere

Mikael Anderson har været en ombejlet herre i de seneste transfervinduer, og nu står AGF’eren på ny midt i spillerhandlernes højtid. Derfor har campo.dk sat profilen stævne for at spørge ind til fremtidsperspektiverne.

AGF's Mikael Anderson i duel med Silkeborg IF's Oliver Sonne.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

– Should I stay or should I go?

Spørgsmålet i The Clash-hittet fra 1981 har rumsteret hos Mikael Anderson i de seneste transfervinduer.

AGF-profilen har været ønsket i klubber udenfor Danmark, og selv har han ytret ønske om at prøve sig selv af i udlandet. Om den 26-årige offensivspiller bliver eller tager væk, har campo.dk spurgt ind til efter træningen på Fredensvang.

Mikael Andersons kontrakt med AGF løber indtil sommeren 2026. Men den store interesse for offensivspilleren har peget i retning af, at et skifte kan komme til at ske inden da.

Sådan har det set ud i de seneste transfervinduer, hvor AGF dog har vendt tommelen ned til flere udenlandske klubber.

Senest skulle Aarhus-klubben have tilbudt Anderson en kontraktforlængelse, som profilen sagde nej tak til.

Jeg er 26 år gammel, og hvis jeg nogensinde skal ud, er det måske ved at være op over.

Mikael Anderson om udlandet

Forlængelse eller ej?

Mikael Anderson bekræfter overfor campo.dk, at der har været tale om en forlængelse med AGF, men at den snak er død nu.

– Jeg kan bekræfte, at vi har været i dialog om en forlængelse. Men som vi står lige nu, er der ingen dialog mere, siger han uden at ville gå mere i detaljer.

AGF's Mikael Anderson efter træningen på Fredensvang.
Mikael Anderson vil gerne prøve sig af i udlandet. Lige nu fokuserer han dog på AGF’s forberedelser til den nye superligasæson om en uge. Foto: Tobias Thomasen.

Dermed gælder Andersons kontrakt indtil 2026 fortsat. Spørgsmålet er så bare, om han bliver på Fredensvang perioden ud.

– Jeg har en kontrakt til 2026, og så er det jo ikke op til mig at bestemme, hvornår timingen er rigtig (for et skifte, red.). Nu har der været interesse i tre vinduer i streg, og der har timingen ikke været rigtig, siger Mikael Anderson og fortsætter:

– Jeg kan egentlig kun forholde mig til, at jeg har en kontrakt til 2026, og det skal jeg respektere. Og så er det op til klubben at vurdere, hvornår de synes, timingen er rigtig.

Kan fristes til at blive

Om timingen er rigtig i denne sommers transfervindue, må tiden vise. Anderson vil dog ikke afvise at blive i AGF.

For at blive mere fristet til at vælge den vej skal der dog ske en fortsat udvikling i AGF, mener profilen, som samtidig roser en række tiltag i klubben, der peger i den rigtige retning.

– Jeg synes, der er mange ting, der taler for og imod ved begge scenarier (at blive eller skifte væk, red.). Der er også en spændende fremtid i AGF i forhold til, at der kommer et nyt stadion, og at klubben også begynder at satse lidt mere på transfersiden og forhåbentlig bruger lidt flere penge på spillertruppen, som gør, at vi kan komme til at stå endnu stærkere og kommer endnu tættere på topholdene.

– Det, synes jeg, er spændende. Men det er klart, at jeg også har mine egne ambitioner. Jeg er 26 år gammel, og hvis jeg nogensinde skal ud, er det måske ved at være op over.

– Det kommer an på mange ting. AGF er en spændende klub at være i, men det kræver også, at vi satser på at få lukket hullet til topholdene. Det ville gøre det endnu mere fristende at blive i AGF, slutter Mikael Anderson af.

AGF’s Mikael Anderson i løbeduel med FCK’s Elias Jelert under superligakampen på Ceres Park i slutningen af maj, hvor Anderson og Co. vandt 3-2. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.

Herunder kan du læse om AGF-profilens tanker efter seneste transfervindue.

Transfersnak påvirkede AGF’s Anderson: Det var kaotisk

Lørdag venter der Anderson og resten af AGF-truppen en testkamp i England mod Premier League-nedrykkerne Luton.

Fredag den 19. juli gælder det så premieren i Superligaen, hvor de forsvarende mestre fra FC Midtjylland kommer på besøg i Aarhus.

Der er kick off på Ceres Park klokken 18.00, og du kan se kampen i TV på TV2 Sport og TV2 Play.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P