3F Superligaen

Medie: Robert Skov overvejer FCK-retur

Robert Skov har ikke kunnet kalde sig F.C. København-spiller siden sommeren 2019, men nu – fem år senere – lurer han angiveligt på en retur til klubben, hvor han i sin tid bragede igennem med stor succes.

Robert Skov under EM kvalifikationskamp mellem San Marino - Danmark i San Marino, tirsdag den 17 oktober 2023.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

For fem år siden forlod Robert Skov F.C. København til fordel for tyske TSG Hoffenheim.

Blot halvandet år blev det til for ‘Løverne’, men det korte ophold var præget af stor succes, hvorfor turen til Tyskland ikke kom som den store overraskelse.

Meget vand er løbet igennem åen siden da, men forholdet mellem F.C. København og Robert Skov skulle være intakt. I dag står Robert Skov tilbage uden kontrakt, og nu lurer en retur til F.C. København muligvis om hjørnet.

I hvert fald hvis man skal tro Copenhagen Sundays, der denne torsdag kan berette, at Robert Skov overvejer at vende retur til hovedstadsklubben.

Robert Skov er som nævnt fri på markedet, efter hans kontrakt i Hoffenheim udløb denne sommer, og kan derfor hentes kvit og frit.

Mediet beretter, at en retur til F.C. København trækker i Robert Skov og kan endvidere fortælle, at manden med det farlige venstreben faktisk har været til møde i Parken tidligere på året.

I sin tid i F.C. København, som altså strakte sig fra januar 2018 til sommeren 2019, spillede Robert Skov 72 kampe for klubben med imponerende 34 mål og 10 assist til følge.

I sine fem sæsoner i Hoffenheim er det blevet til 126 kampe samt 12 mål og 24 assist.

Medie: Kæmpe FCK-profil har lav frikøbsklausul

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P