NordicBet Ligaen

AC Horsens henter lovende rumænsk talent

AC Horsens har haft godt gang i transferfesten denne sommer, hvor klubben har hentet flere profiler til førsteholdet. Nu har den gule NordicBet Liga-klub hentet et stort rumænsk talent ind til klubbens ungdomsafdeling.

AC Horsens fans under superligakampen mellem AC Horsens og Lyngby Boldklub i Horsens lørdag den 3. juni 2023.. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)

Mikkel Kallesøe, Marvin Egho, Ole Martin Kolskogen og Sebastian Pingel… For blot at nævne nogle stykker.

AC Horsens har haft godt gang i arbejdet på ledelsesgangen, hvor flere profiler er blevet hentet ind til klubbens førstehold i jagten på oprykning fra NordicBet Ligaen til Superligaen.

Men det er ikke kun profiler til førsteholdet, der kigges efter.

Således fortæller det rumænske fodboldakademi, FC Player Bukarest, på sin Facebookside, at den 16-årige stopper Tudor Cocu skifter til AC Horsens denne sommer.

Og det er faktisk et ganske imponerende skifte, hvis man ser på meldingerne fra de rumænske medier – i særdeleshed for AC Horsens, som har formået at lukke aftalen.

FC Player Academy har delt nyheden fra et mediet kaldet Prosport, som skriver, at AC Horsens betaler 250.000 euro for Cocu – svarende til omkring 1,9 millioner danske kroner.

Det i sig selv er ikke så opsigtsvækkende. Det er det dog, når man ser på, hvilke andre klubber som har udvist interesse for Cocu.

Mediet beretter således, at den unge midtstopper har oplevet interesse fra store europæiske klubber som eksempelvis Atlético Madrid.

Også Rayo Vallecano, Sampdoria og Parma har haft inviteret Cocu på prøvetræning. Men valget er altså faldet på AC Horsens.

Han beskrives som den nye Radu Dragusin, som er rumænsk landsholdsspiller og til dagligt gør sig i Tottenham. Han betegnes som en spiller med et offensivt mindset, stor teknisk kvalitet, god positioneringsevne og en balanceret fysik og mobilitet.

Medie: AC Horsens henter tidligere AGF-stopper

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P