FC Midtjylland besejrer Schalke 04 i afbrudt testkamp

FC Midtjylland fik onsdag testet sig af mod tyske Schalke 04. Det endte med en afbrudt kamp og midtjysk sejr.

FCM-spillerne fejrer mesterskabet.

FC Midtjylland og Schalke 04 ramlede onsdag aften sammen i en testkamp i Østrig.

Her endte den danske mester med at vinde 4-2.

Kampen blev afbrudt med små ti minutter tilbage af den ordinære spilletid på grund af tordenvejr.

Schalke 04 lagde bedst fra land, da Moussa Sylla gjorde til 1-0 efter et kvarter. Det var en simpel bold i dybden, som FCM-spillerne troede var offside.

Schalke-angriberen var helt fri med Elias Olafsson, som ellers reddede i første omgang, inden Schalke-angriberen sparkede den ind i anden omgang.

Allerede fem minutter senere fik en storspillende Ola Brynhildsen dog udlignet til 1-1. Han blev spillet fri i Schalke-feltet, hvorefter han tog et køligt træk og sparkede bolden i mål.

Schalke fik dog bragt sig foran igen, da målscorer Sylla udfordrede FCM-defensiven og fandt Seguin med en aflevering skråt tilbage i feltet, som sikkert blev sat ind af den tyske midtbanespiller.

Efter pausen og en lang række udskiftninger stod der FC Midtjylland på det meste.

Unge Mikel Gorgoza satte i det 54. minut tempo og fandt August Priske foran mål, hvorfra han uden problemer gjorde det til 2-2.

Otte minutter senere udnyttede Alhaji Kamara et straffespark begået mod Adam Gabriel og bragte FCM foran med 3-2.

Få minutter senere var Gorgoza på spil igen, da han pludseligt stod fri til en afslutning midt i feltet og gjorde det til resultatet 4-2.

FC Midtjylland fik givet spilletid til en lang række spillere – også nogle af de nye.

Schalke 04 endte i seneste sæson på 10. pladsen i 2. Bundesligaen. I 2017/18-sæsonen endte den tyske storklub på 2. pladsen i Bundesligaen.