Fem vilde minutter: SIF slår hollandsk modstander

Zwolle fik tirsdag ørene i maskinen i en testkamp mod Silkeborg IF, hvor det pludseligt gik rigtig stærkt.

Silkeborg IF-spillerne jubler efter en scoring.

Det må være en glad og tilfreds Silkeborg IF-cheftræner.

I hvert fald kunne Kent Nielsen tirsdag se sit mandskab sejre med 1-3 over Zwolle, der i seneste sæson blev nummer 12 i Æresdivision.

Samtidig var det tre af de “rigtige” spillere, der kom på tavlen. I hvert fald var det tre af dem, som man i Silkeborg nok også både håber og forventer kommer til at score mål i den kommende sæson.

Således åbnede Alexander Lind med en scoring til 0-1 i det 27. minut, inden nyindkøbte Ramazan Orazov tog sig af et straffespark og fordoblede føringen fire minutter senere.

Yderlige ét minut senere gjorde Tonni Adamsen det til 0-3.

Zwolle fik reduceret kort efter pausen, men flere mål havde hollænderne ikke i sig mod den danske pokalvinder.

Silkeborg IF har fortsat små to uger til at finpudse formen, inden Sønderjyske venter i første runde af 3F Superligaen den 21. juli.