Efter tordenvejr og rødt kort: AaB slår OB klart

Et kraftigt tordenvejr afbrød testkampen mellem AaB og OB, men da spillet blev sat i gang igen, var nordjyderne de skarpeste på banen.

Godt midtvejs i træningskampen mellem AaB og OB sendte kampens dommer spillerne i omklædningsrummet på grund af et kraftigt tordenvejr over Middelfart.

På det tidspunkt var stillingen i opgøret 1-1. Luca Kjerrumgaard havde scoret for fynboerne, inden Mathias Jørgensen udlignede for AaB.

Kort inden den første pause i kampen blev AaB’s spanier Diego Caballo udvist efter at være kommet for sent i en tackling.

Så ramte tordenvejret, og spillerne måtte holde pause, som AaB udnyttede bedst. Det var hvert fald dem, som scorede to gange efterfølgende.

Først var det purunge Valdemar Møller og siden bundrutinerede Nicklas Helenius, der sparkede målene ind til til det endelige resultat 3-1.

Kampen blev spillet over tre halvlege. To af dem varede 45 minutter og den sidste 30 minutter. De to klubber har byttet plads inden den kommende sæson. AaB er tilbage i Superligaen, mens OB skal spille i NordicBet Ligaen.