Skrækdebut for ny AGF-keeper i nedsabling mod FCM

Onsdag blev Leopold Wahlstedt præsenteret som ny målmand i AGF. Torsdag fik han sin uofficielle debut – og den ville han nok gerne tage om igen.

Leopold Wahlstedt ny keeper i AGF

Leopold Wahlstedt fik sig noget af en ilddåb.

Efter at være blevet præsenteret i AGF onsdag, fik han allerede torsdag sine første minutter i målet.

Det gjorde han i en testkamp på hybridbanen i Herning mod den danske mester, FC Midtjylland.

Og det gik nok ikke ligefrem, som den svenske keeper havde håbet.

Efter at have set Jesper Hansen, som stod fra start, holde nullet, var det Leopold Wahlstedts tur til at vise sig frem og få nogle minutter i handskerne.

Han kom på banen ved stillingen 0-0, men pludseligt gik det altså stærkt.

Det hele begyndte med et drop, da Leopold Wahlstedt ikke formåede at holde fast i et langskudsforsøg, så bolden i stedet dumpede ned for fødderne af Alhaji Kamara, der kunne gøre det til 1-0 for FCM.

Kort tid efter fandt Aral Simsir frem til Mads Nybo med en stikning, inden han fra en spids vinkel skød mod mål. Leopold Wahlstedt fik armen på, men bolden gik alligevel ind.

Efterfølgende scorede Alhaji for anden gang på lettere akrobatisk vis, inden Edward Chilufya, der er vendt hjem fra et lejeophold, headede bolden ind på et indlæg fra Mads Bech.

Således stod der pludseligt 4-0 til midtjyderne.

Det stod der også, da kampen efter 120 minutters fodbold blev fløjtet af.

Kampen bød på spilletid til en lang række spillere for begge hold – nyindkøb, profiler og ungdomsspillere.

Blandt andre de nye FCM’ere Ousmane Diao og Denil Castillo fik uofficiel debut fra start.