NordicBet Ligaen

Hvidovre rykker ung stopper op i førsteholdstruppen

Hvidovre IF har rykket den 20-årige Benjamin Meibom op i førsteholdstruppen. Og det har været en hel naturlig skridt for den unge stopper, lyder det fra Peter Lassen.

Foto: Hvidovre IF

Benjamin Meibom er nyeste mand i Hvidovre IF’s førsteholdstrup.

Den 20-årige stopper har senest tørnet ud for klubbens U23-mandskab, men fra den kommende sæson er Meibom en permanent del af førsteholdet.

Og Hvidovre IF’s sportschef, Peter Lassen, ser et stort lys i den unge midterforsvarer, fortæller han til klubbens hjemmeside.

– Han er en rigtig talentfuld spiller, som har rykket sig meget de seneste par år, hvor han med hans talenter har været en stor del af vores succesfulde U23-hold, lyder det fra Lassen, som fortsætter:

– Meibom har rigtig meget mod, og det sidste halve år har han været med på vores træningslejr og fået en plads på bænken i Superligaen. Derfor er det et naturligt skridt, at vi nu rykker ham endnu tættere på, afslutter Hvidovre-chefen.

Foto: Hvidovre IF

Meibom har fortsat sin debut på førsteholdet til gode. Den kan komme den 19. juli, når Hvidovre IF tager hul på NordicBet Ligaen hjemme mod HB Køge.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P