3F Superligaen

FCM-talent efter AGF-nedsabling: En dejlig kamp

FC Midtjylland besejrede AGF med 4-0 i en træningskamp i Herning, og det var ifølge unge Valdemar Byskov en dejlig kamp.

Valdemar Byskov i kamp for FC Midtjylland
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Der var ingen tvivl på måltavlen efter 120 minutter fodbold mellem FC Midtjylland og AGF torsdag eftermiddag.

Midtjyderne vandt stensikkert med 4-0 efter to mål af Alhaji Kamara samt scoringer fra både Edward Chilufya og unge Mads Nybo.

En af aktørerne i torsdagens kamp var 19-årige Valdemar Byskov, og det unge midtbanetalent var tilfreds med det midtjyske aftryk.

– Det var en dejlig kamp. Vi gjorde det godt som hold over alle 120 minutter. Det var en god kamp med nogle gode mål. Det giver også nogle positive signaler frem mod den nye sæson, udtaler Byskov til FC Midtjyllands hjemmeside, og fortsætter:

– Det er netop i pre-season, at vi skal gøre os klar til en ny sæson med mange kampe. Vi skal sørge for, at vi står så stærkt som muligt, når turneringerne begynder.

Valdemar Byskov i kamp for FC Midtjylland
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

– Det har været godt at komme tilbage på træningsbanen, men det er også rart at spille træningskampe. Det er trods alt lidt noget andet. Med mesterskabet i sidste sæson er der høje forventninger til os, både fra os selv, men også fra folk udefra. Det er et pres, som vi skal leve op til, lyder det fra den unge spiller.

FC Midtjylland begynder titelforsvaret i 3F Superliga netop mod AGF den 19. juli i Aarhus.

Superligaen | Runde 1
| 19 jul 202418.00
AGF
AGF
t t t v v
:
FC Midtjylland
FC Midtjylland
v v v u u
dage
timer
minutter
sekunder

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P