Allsvenskan

Carlgren udelukker ikke Saudi: Pengene skal passe

Patrik Carlgren er færdig i Randers FC, og nu træner han med i sin gamle svenske klub AIK, imens han stadig ikke ved, hvad der skal ske fremover.

Patrik Carlgren i aktion for Randers FC.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Patrik Carlgren er nu fortid i Randers FC.

Kronjyderne og den tidligere svenske landsholdsmålmand kunne ikke nå til enighed.

Således er den nu 32-årige svensker helt fri på markedet, mens han i disse dage holder formen ved lige i sin gamle klub AIK.

Patrik Carlgren i aktion for Randers FC.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Det er dog langt fra sikkert, at Patrik Carlgren fortsætter i klubben, da AIK allerede er godt besat på målmandsposten.

– Jeg udelukker ingenting, men de har allerede tre rigtig dygtige målmænd, men jeg har ikke travlt. Jeg stresser ikke mig selv, så bliver det bare sværere, fortæller Patrik Carlgren til FotbollDirekt og fortsætter.

– Jeg har også en kone og to børn, så det skal fungere for os alle, men mine agenter har styr på det, og jeg stoler 100 procent på dem. Hvis jeg bare ville skrive under med enhver klub, så havde jeg gjort det for flere uger siden, men jeg venter tålmodigt på den rigtige mulighed.

Patrik Carlgren blev også spurgt ind til muligheden om at skifte til Saudi-Arabien, ligesom sin tidligere U21-landsholdskollega og AaB-keeper Jacob Rinne har gjort – og det afviser han bestemt ikke.

– Det er jeg selvfølgelig åben overfor, men så skal pengene også være i orden, fordi det er derfor, man tager derover. Alt skal være i orden, for sådan et skifte.

Den nu tidligere Randers-keeper nåede at spille 215 kampe i Kronjylland, hvor han holdt 57 clean sheets.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P