NordicBet Ligaen

Esbjerg fB henter transferfri forsvarer hjem

Esbjerg fB har haft gang i kuglepennen denne sommer, og søndag er den nyeste tilføjelse kommet. Og han er hentet hos ligakonkurrenten Kolding IF.

Foto: FotoTrine (vildmedfoto.dk)

Patrick Tjørnelund har fået sin fodboldopdragelse i Esbjerg fB, men har spillet de seneste tre sæsoner i Kolding IF.

Tjørnelunds kontrakt i Kolding udløber søndag, og nu står det klart, at den 22-årige forsvarsspiller fortsætter karrieren i barndomsklubben Esbjerg fB.

Her han han skrevet under på en toårig aftale, og det er noget, som vækker glæde hos NordicBet Liga-oprykkernes cheftræner.

– I og med Patrick Tjørnelund har spillet det meste af sin ungdomsfodbold i EfB, så kender vi ham naturligvis rigtig godt, og vi får en arbejdsom og flittig forsvarsspiller, der kan dække flere positioner, ind i truppen.

– Patrick har siden sidst, vi arbejdede sammen, samlet værdifuld erfaring som seniorspiller i Kolding, så vi er glade for at få ham tilbage igen, for det er en endnu bedre spiller, der støder til os nu, udtaler Lars “Lungi” Sørensen.

Foto: FotoTrine (vildmedfoto.dk)

Og Tjørnelund, som har spillet i Varde IF, glæder sig over hjemkomsten til det vestjyske.

– At komme tilbage til EfB er en god mulighed for mig og min karriere, så det har jeg været meget interesseret i.

– Jeg ser det som et ideelt sted at fortsætte min udvikling, og jeg kender jo trænerne og mange af holdkammeraterne, så jeg forventer hurtigt at falde ind på holdet og bidrage med det, jeg kan, lyder det fra Tjørnelund.

Officielt: Esbjerg henter hollandsk målsluger

Patrick Tjørnelund er tildelt trøje nummer fire i Esbjerg fB.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P