FC Midtjylland var foran med to ved pausen, men måtte alligevel nøjes med et kryds i sommerens første testkamp.

FC Midtjyllands spillere løfter trofæet efter at have vundet 3F Superligaen.

FC Midtjylland er i færd med at forberede sig på en for klubben stor sæson, hvor de blandt andet skal forsøge at spille sig i Champions League.

Lørdag spillede de danske mestre sommerens første testkamp mod Superliga-oprykkerne fra Sønderjyske.

Og sønderjyderne havde en testspiller med, som gjorde sig uheldigt bemærket i første halvleg.

Efter bare 11 minutter gled Ebube Duru et umiddelbart ufarligt FCM-indlæg ind i eget mål. En meget skæv start for spilleren, som sammen med 11 andre Sønderjyske-spillere blev skiftet ud i pausen.

Inden da havde Franculino vist målform med en scoring til 2-0 efter godt 17 minutter.

Men i anden halvleg ville den nye Sønderjyske-angriber Ivan Djantou lege med. Med to scoringer udlignede han Ulvenes føring. 2-2 blev kampens resultat.