90’+4′
45′
90′

Tjekkiet er færdige ved EM-slutrunden 2024.

Det står klart, efter de onsdag aften tabte med 2-1 til Tyrkiet, der dybt inde i overtiden kom foran ved Cenk Tosun.

Inden da havde tjekkernes Antonin Barak gjorde opgaven svær for sine holdkammerater. Efter 20 minutter modtog han det andet gule kort inden for bare 10 minutter, og det betyder altså en udvisning.

Så var det opad bakke for tjekkerne, men de lagde sig ikke ned.

Godt nok kom Tyrkiet foran i starten af anden halvleg ved Hakan Calhanoglu, men West Ham-spilleren Tomas Soucek udlignede for Tjekkiet.

I dommerens overtid udnyttede tyrkerne, at Tjekkiet satsede alt. Og så kunne Cenk Tosun scorer sejrsmålet efter en flot afslutning.

Tyrkiet går videre som nummer to efter Portugal, som tabte med 2-0 til Georgien. Georgien går sensationelt videre som nummer tre i fra gruppe F.

90+4 Cenk Tosun trækker ind i banen og sparker bolden i mål. Tjekkiet 1-2 Tyrkiet

MÅÅÅL TIL TYRKIET!

90+1′ GULT KORT. Til Ladislav Krejci fra Tjekkiet

90′ Der er lagt seks minutter til

87′ Tyrkiets Okay Yokuslu får en god mulighed, men sparket går lige over mål

85‘ GULT KORT. Til Tyrkiets Samet Akaydin

81′ Udskiftning Tjekkiet. David Jurasek går ud. Matej Jurasek går ind

81′ GULT KORT. Til Tyrkiets Mert Muldur

75′ Udskiftning Tyrkiet. Kenan Yildiz går ud.  Kerem Akturkoglu kommer ind

75′ Udskiftning Tyrkiet. Arda Güler går ud. Cenk Tosun går ind

75′ Udskiftning Tjekkiet. Lukas Provord går ud. Ondrej Lingir går ind

68‘ GULT KORT. Til Tyrkiets Hakan Calhanoglu

67′ Tjekkiet 1-1 Tyrkiet

67′ Målet får lov at stå. Thomas Soucek udligner for Tjekkiet efter en ripost

67‘ Der er lige nu VAR-tjek om målet får lov at stå

MÅÅÅL! TJEKKIET UDLIGNER

55′ Udskiftning Tjekkiet. Keeperen Jindrich Stanek går ud med en skade og Matej Kovar går ind

51′ De tyrkiske fans er i ekstase

51′ Tyrkiet presser på og tvinger i første omgang Tjekkiets målmand til en flot redning. Men Hakan Calhanoglu får muligheden, og sender bolden flot i mål

MÅÅÅÅL! TYRKIET SCORER

46′ Udskiftning Tyrkiet. Salih Ozcan går ud. Kaan Ayhan går ind

46′ Anden halvleg er sparket i gang!

45′ PAUSE! Tjekkiet er nede med en mand, men de har alligevel haft gode muligheder for at bringe sig foran

44′ STOR chance til Tjekkiet. En farlig omstilling ender ved Jurasek, som desværre for tjekkerne afslutter lige på keeperen

43′ Hakan Calhanoglu sender et hårdt spark mod kassen. Men afslutningen ender over Tjekkiets mål

37′ GULT KORT. Til Tyrkiets Kenan Yildiz

35′ GULT KORT. Til Tjekkiets Patrick Schick som misser en eventuel næste kamp for Tjekkiet ved denne slutrunde

29′ Baris Yilmaz sender en blanding af et indlæg og en afslutning afsted. Tjekkiets keeper Stanek griber

20′ RØDT KORT. Tjekkiets Antonin Barak får det andet gule kort på få minutter efter en grim tackling. Det er lig marchordre

17′ Robin Grnac får en hovedstødschance, som går forbi målet

12‘ Flot langskud af Tyrkiets stjerneskud Arda Güler, men det går forbi mål

2′ God afslutning Tjekkiet. Redning af Mert Gunok i Tyrkiets mål

1′ Kampen er fløjtet i gang!