EM 2024

Bah om dansk undertal i Dortmund: Det er lidt unfair

Det danske landshold kommer næppe til at mærke helt samme opbakning, når de i ottendedelsfinalen ved EM møder Tyskland på Westfalenstadion i Dortmund.

Alexander Bah efter Danmark har kvalificeret sig til Em-ottendedelsfinalen i Tyskland 2024.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

62.000 tilskuere vil på lørdag overvære EM-ottendedelsfinalen mellem Tyskland og Danmark.

Under 10 procent vil være købt igennem DBU.

Dansk Boldspil Union vil nemlig kun blive tildelt 6.000 billetter af UEFA, og for første gang ved denne EM-slutrunde vil danskerne derfor være i markant undertal, da det som bekendt oven i købet er værtsnationen fra Tyskland, der står på den anden side.

Det ærgrer den danske landsholdswing Alexander Bah.

– Jeg tænker, at det er lidt unfair, lyder det onsdag fra Bah, der dog stadig har store forventninger til de danske fans.

– Jeg er også sikker på, at der er flere end 6.000 danskere, der får sneget sig ind til den kamp.

– Med den opbakning og kulisse, der har været indtil nu, så er jeg faktisk ikke i tvivl om, at man kommer til at kunne høre dem, om der så er 6.000 eller 10.000. Vi kommer til at se dem, og det kommer til at give os rigtig meget, lyder det fra Alexander Bah.

Den danske Benfica-spiller understreger desuden, at det danske landshold indtil nu har følt, at de har spillet på hjemmebane i alle tre gruppekampe.

BVB Dortmunds hjemmebane, der oprindeligt hed Westfalenstadion og af sponsorgrunde hedder Signal Iduna Park, har under EM et helt tredje navn nemlig BVB Stadion Dortmund.

Til kampe i Bundesligaen kan Tysklands største stadion huse 81.365 tilskuere, men den kapacitet er under EM barberet helt ned til 62.000, da blandt andet ståtribuner bliver lavet om til siddepladser.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P