EM 2024

Ungarn opdaterer: Varga har flere brud i ansigtet

Barnabas Vargas blev alvorligt skadet i EM-kampen mellem Skotland og Ungarn. Det ungarske fodboldforbund kan nu fortælle, at han har pådraget sig en hjernerystelse samt flere brud i ansigtet, der formentligt kræver en operation.

Lægestaben løber på banen for at tilse Barnabas Varga efter den voldsomme skade, han pådrog sig i EM 2024-kampen mellem Ungarn og Skotland.
Foto: Miguel Medina/AFP/Ritzau Scanpix

Barnabas Varga er stabil, men har lidt alvorlige skader…

Det er essensen af den udmelding, som det ungarske fodboldforbund kommer med mandag formiddag.

Udmeldingen kommer, efter den ungarske angriber Barnabas Varga søndag aften blev alvorligt skadet ved et voldsomt sammenstød med den skotske målmand Angus Gunn i opgøret ved EM 2024 mellem Ungarn og Skotland.

De voldsomme billeder chokerede både spillere og fans, men sent søndag aften kunne det ungarske fodboldforbund meddele, at Vargas tilstand nu var stabil.

Det er den for så vidt stadig, men Varga har pådraget sig flere alvorlige skader i hovedet.

Det ungarske fodboldforbund meddeler, at Varga har pådraget sig en hjernerystelse samt flere brud i ansigtet, der sandsynligvis kræver, at han skal opereres.

– Under sammenstødet fik Vargas flere brud i ansigtet, og han pådrog sig også en hjernerystelse. Vargas skal sandsynligvis opereres. Han har tilbragt natten på hospitalet i Stuttgart, og hele holdet støtter ham, lyder meldingen.

De ungarske spillere spillede kampen mod Skotland til ende, og nationen formåede at sikre sig en 1-0-sejr i de døende minutter, hvilket holder nationen i live ved EM 2024.

I selve fejringen af triumfen hyldede spillerne Barnabas Varga, hvilket du kan se billeder af i linket nedenfor.

Den 29-årige Barnabas Varga står i alt noteret for 13 landskampe for Ungarn med syv mål og en enkelt assist til følge.

Se billederne: Ungarn hylder Varga efter uhyggelig skade

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P