EM 2024

Pierre-Emile om Dusan Tadic: Som en storebror

Pierre-Emile Højbjerg og det danske landshold står tirsdag overfor Serbien i en afgørende kamp om at gå videre ved EM, og her møder danskeren en tidligere holdkammerat og god ven i form af Serbiens anfører, Dusan Tadic.

Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

– Jamen Dusan, hold kæft, vi har brugt meget tid sammen. Jeg så ham jo meget som en storebror eller en læremester.

Sådan lød det fra Pierre-Emile Højbjerg, da han på pressemødet forud for Danmarks opgør mod Serbien ved EM blev spurgt ind til sin tidligere holdkammerat Dusan Tadic. De to spillede sammen i Southampton.

– Han tog sig rigtig godt af mig. Ikke kun det spillemæssige, men ligesom meget det der foregår heroppe (peger på sit hoved). Der er han virkelig skarp.

–  Jeg kan huske, at jeg snakkede med nogen, inden han tog til Ajax, som også havde haft noget at gøre med klubben, hvor jeg fortalte, at for mig er det en spiller med en topspillermentalitet.

Højbjerg-agent om fremtiden: Der er mange forespørgsler

– Jeg er ikke overrasket over, at han gjorde det så godt, som han gjorde. Det er en spiller, der gik rigtig meget efter sidste aflevering. Han elsker at lave en assist. Det er jo selvfølgelig noget, man skal være opmærksom på, lyder analysen fra Pierre-Emile Højbjerg om serbernes anfører.

Dusan Tadic spiller i dag i Fenerbahce, mens han tidligere i karrieren har været omkring Ajax, Southampton, Twente og Groningen.

Danmark – Serbien fløjtes i gang tirsdag klokken 21.00 og du kan se kampen på DR1 og DRTV.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P