EM 2024

Kæmpe drama: Italien udligner dybt inde i overtiden

Der var drama for alle pengene, da Kroatien og Italien mandag aften tørnede sammen ved EM-slutrunden. Italiens avancement var på spil dybt inde i overtiden, men en sen, sen udligning sender de forsvarende mestre videre.

L. Modrić
55′
M. Zaccagni
90’+8′
Første halvleg
club logo club logo
45′
Anden halvleg
90′

Italien er videre ved EM-slutrunden!

Men det holdt ualmindeligt hårdt for de forsvarende mestre, som var bagude lang tid efter, uret rundede 90 minutter.

Luka Modric sparkede Kroatien foran efter en lille time. Bare et minut efter, den lille midtbanespiller havde brændt et straffespark. Og der var vanvittige scener.

Kroatien lignede længe et hold videre på andenpladsen, men Italien ville det altså anderledes. OTTE minutter inde i overtiden udlignede Mattia Zaccagni med et flot spark, der fløj over i modsatte hjørne.

Og så var der vanvittige italienske scener. Kroatiens videre færd er uvis, og det er meget tvivlsom, de kan gå videre med de to point, som de ender gruppespillet med.

90+10′ Dommeren fløjter et vanvittigt drama af. Kroatien var på vej videre på andenpladsen – men italienerne ville det anderledes

90+8′ Kroatien 1-1 Italien.

90+8′ Mattia Zaccagni sparker bolden flot op i hjørnet og udligner for Italien!

90+1′ GULT KORT til Kroatiens Marcelo Brozovic

90′ Udskiftning Kroatien: Andrej Kamaric går ud. Josip Juranovic går ind

90′ Der bliver lagt OTTE MINUTTER til

82′ GULT KORT til Kroatiens Josip Stanisic

81′ To udskiftninger Italien: Jorginho og Matteo Darmian går fra banen. Mattia Zaccagni og Nicolo Fagioli går ind

80′ Udskiftning Kroatien: Målscorer Modric går ud. Lovro Majer går ind

75‘ Udskiftning Italien: Giacomo Raspadori går ud. Gianluca Scamacca går ind

74′ GULT KORT til Kroatiens Luka Ivanusec

66′ Som det er lige nu er italienerne på tredjepladsen i gruppe b. De jagter en udlignende scoring

59′ Luka Modric er veloplagt. Måske lidt for meget. Han kommer for sent ind i en tackling på Italiens Fratessi. Gult kort

54′ Kroatien 1-0 Italien. Luka Modric

54MÅL Det er helt vildt! Der er ikke spillet meget mere end et minut efter straffesparket, og så gør Modric skaden god igen

54′ Luka Modric brænder!

53‘ Det er dømt. Davide Frattesi havde hånd på bolden. Modric skal sparke straffe

52′ Der er VAR-tjek for en mulig forseelse for hånd på bolden

51‘ Kroatien har fået skubbet Italien tilbage i starten af anden halvleg. Nu vil de have et straffespark efter mulig hånd på bolden

45′ Der er pause efter en chancerig første halvleg. Italien vil være skuffede over ikke at være foran

35′ Italienske Lorenzo Pellegrini med en afslutning fra kanten af feltet, som Livakovic når ned og holder

30′ Kroaterne bider en smule fra sig. Et godt angreb ender med en tværpasning foran mål, men det ender med en italiensk tackling

27′ Stor redning af Livakovic! Italienske Bastoni får headet på mål, men målmanden redder – igen til hjørne

26′ Det er stort set spil til et må lige nu! Endnu en italiensk chance. Nyt hjørne

22′ Ny stor italiensk chance! Mateo Retegui får en chance tæt under mål. Den bliver afværget. Nyt hjørne

20‘ Italienerne presser på. Et hovedstød ender med en stor redning, som går til hjørne

11‘ Josko Gvardiol fra Kroation er for voldsom i en duel om bolden. Frispark til Italien

5′ Luka Sucic tester Donnarumma i Italiens mål. PSG-målmanden parerer afslutningen til hjørne

1′ Lad bolden rulle!