EM 2024

Hjulmand i tvivl: Måske mangler vi fart

Den danske landstræner Kasper Hjulmand har ikke gjort megen brug af sine hurtige kantspillere, men spillere som Andreas Skov Olsen og Jacob Bruun Larsen kan komme i spil i jagten på mere fart i front.

Kasper Hjulmand taler med den fremmødte presse ved EM 2024.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Rasmus Højlund, Jonas Wind og Christian Eriksen – krydret med et par offensive wingbacks.

Det har indtil videre været opskriften for den danske offensiv ved EM 2024 i Tyskland.

Men det er ikke sikkert, at det bliver ved denne opstilling i den kommende kamp mod Serbien tirsdag aften. Det slår den danske landstræner, Kasper Hjulmand, fast.

Opstillingen som Danmark har brugt indtil videre har sine forcer, men kommer også til kort på visse parametre – blandt andet når det kommer til farten, påpeger Hjulmand.

Får vi nogle af kantspillerne at se ved EM-slutrunden?

– Ja, det gør vi. Men det er selvfølgelig en overvejelse, hvornår de skal bringes. Hvornår kan vi bedst muligt gøre brug af dem? Det er en reel overvejelse for mig. Fordi en spiller som Andy (Andreas Skov Olsen, red.) giver os den dybde, hvor Jonas Wind giver os boldfasthed.

– Jonas Wind er jo et fantastisk punkt at spille op på, og så er han angriber og god i feltet. Sat over for Andy, der kan skabe noget – som har sin fart, som kan give os dybde. Og Jacob Bruun Larsen kan lidt det samme. Han har også den dybde og fart. I den opstilling vi har, kan vi en masse ting, men vi mangler måske lidt fart. Så det er klart, det er en reel overvejelse, om der skal mere fart på banen, lyder det fra Hjulmand.

Kasper Hjulmand og det danske herrelandshold runder EM-gruppespillet af med kampen mod Serbien, som løber af stablen tirsdag klokken 21:00.

Forud for kampen har Danmark hentet to point i to kampe, mens Serbien blot har hentet et enkelt point.

Kampen kan følges direkte på DR1 og DRTV.

Dyk ned i campo.dk’s overblik over sidste spillerunde i EM-gruppespillet herunder

Status på EM 2024: Hvem går videre fra gruppespillet?

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P