EM 2024

Hjulmand før Serbien: Spillerne må ikke tabe hovedet

Snart mødes Danmark og Serbien i den altafgørende sidste gruppespilskamp ved EM 2024, og her er det vigtigt, at de danske spillere ikke taber hovedet, forklarer landstræner Kasper Hjulmand.

Kasper Hjulmand med en knyttet næve efter det ene point mod England ved EM 2024.
Foto: Kirill Kudryavtsev/AFP/Ritzau Scanpix

Kasper Hjulmand og det danske herrelandshold står tirsdag foran en stor udfordring.

Her mødes Danmark og Serbien i den altafgørende sidste gruppespilskamp ved EM 2024 – en kamp der kan betyde EM-exit og EM-avancement for Hjulmand og kompagni.

Og ifølge den danske landstræner bliver det med al sandsynlighed ‘en enormt hård kamp’, og derfor er det vigtig, at spillerne ikke taber hovedet, påpeger han.

Hjulmand så et serbisk mandskab gå til stålet mod England, og forventningen er, at der vil tegne sig et lignende billede mod Danmark tirsdag aften.

– Jeg forventer det samme fra Serbien, som vi så i deres kamp mod England. Det er en enormt hård kamp og en hårdt fysisk spillet kamp. Det er måske det mest fysiske hold ved slutrunden. Med deres størrelse og fysik så ved vi, at de vil gøre kampen hård og fysisk. De vil virkelig smaske til os, lyder det fra Hjulmand, inden han fortsætter:

– De går meget én-mod-én i spillet, og tager de enkelte spillere ud, så det skal vi forberede os på. Spillerne må ikke tabe hovedet, selvom serberne godt kan lave nogle svinestreger. Vi ved, at det bliver afgørende, at vi ikke hopper med på den type spil. De vil gerne ind i hovederne på os, så vi forbereder os på, at vi skal være iskolde over for dem.

Forud for opgøret indtager Danmark en andenplads i gruppen med to point efter to kampe. Serbien indtager fjerdeplads med blot ét enkelt point.

Alt kan dog blive vendt på hovedet tirsdag, hvor de to nationer mødes. Begge har gode muligheder for videre avancement ved slutrunden, men begge er også i fare for at ryge helt ud af turneringen.

Få det fulde overblik på campo.dk’s status på EM-gruppespillet forud for den sidste spillerunde herunder

Status på EM 2024: Hvem går videre fra gruppespillet?

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P