Premier League

Agent bekræfter: Tidligere OB-stjerne har aftale på plads

Yankuba Minteh blæste igennem i OB, skiftede til Newcastle og blev udlejet til Feyenoord. Nu har den tidligere OB-stjerne en aftale på plads med en ny klub.

Yankuba Minteh under kampen mellem Feyenoord og Atletico Madrid i Champions League.
Foto: Piroschka Van De Wouw/Reuters/Ritzau Scanpix

Yankuba Minteh forlader snart Newcastle.

Det bekræfter den tidligere OB-spillers agent Bakary Bojang til ChronicleLive.

Her fortæller han, at man har landet en aftale med én af flere interesserede klubber denne sommer. Aftalen er dog blot om de personlige vilkår, og derfor mangler Newcastles endelige accept fortsat.

– Jeg kan ikke bekræfte, hvilket klubber der er i kontakt med os. Dog kan jeg bekræfte, at vi er blevet enige med én af klubberne. Så nu er resten op til Newcastle, udtaler Bakary Bojang til ChronicleLive.

Dermed tyder meget på, at Yankuba Minteh er fortid i Newcastle – hvor han end ikke har fået sin debut – i den nærmeste fremtid.

Yankuba Minteh skiftede til Newcastle i sommeren 2023, men blev straks udlejet til hollandske Feyenoord, hvor han i denne sæson har vist sit værd.

Her er det blevet til 11 mål og seks assists i 37 kampe.

Yankuba Minteh er flere gange blevet rygtet væk fra Newcastle, og flere af de europæiske topklubber skulle følge ham tæt.

Blandt andet skulle Liverpool, der har Mintehs tidligere træner i Feyenoord, Arne Slot, i spidsen, være interesseret.

Dortmund og Everton er ligeledes blevet meldt interesserede i Yankuba Minteh, der i skrivende stund er på kontrakt i Newcastle frem til sommeren 2028.

Bryggeri med flot gestus: Forærer OB-plads væk

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P