EM 2024

Thomas Frank i ‘clinch’ med engelske eksperter: Mangler løb

Harry Kane fik en hård medfart af flere engelske eksperter, efter den engelske anfører spillede en relativ anonym rolle i kampen mod Danmark. Men Thomas Frank tager den engelske stjerneangriber i forsvar.

Thomas Frank på sidelinjen for Brentford
Foto: Cat Goryn/Reuters/Ritzau Scanpix

Selvom han måske var anonym i det meste af kampen, formåede Harry Kane alligevel at score, da England og Danmark spillede 1-1.

Men målet var ikke nok til at tilfredsstille en lang række engleske eksperter, der efter kampen har anklaget Englands anfører for at være for forudsigelig og ufarlig.

Således sad Gary Lineker, Rio Ferdinand og Micah Richards i en halvcirkel efter kampen og kritiserede stjernen i BBC-studiet, lige indtil Thomas Frank brød ind.

Den danske Brentford-træner var nemlig ikke enig i de kritikpunkter, som især Lineker og Ferdinand havde fremlagt omkring Kane.

De anklagede ham for at være for forudsigelig i sine løb og for at trække så langt ned i banen, at han ikke formår at blive farlig. Men så gav Frank sit besyv med.

– Men er det ikke præcis det, han har gjort de sidste fire til fem år? Han har bare brug for løb omkring sig.

– Måske burde man sende Phil Foden eller Jude Bellingham i dydben, når han trækker ned, forklarede Frank overfor det resterende panel.

Franks analyse har sidenhen vundet stor opbakning på sociale medier, hvor både Jamie Carragher har erklæret sig aldeles enig, men også mange engelske fans synes bedre om danskerens forklaring.

Kane har scoret 64 mål i 93 kampe for det engelske landshold, siden han fik debut tilbage i 2015, da det var Roy Hodgson, som stod i spidsen for fodboldnationen.

Schmeichels spøjse Kane-kompliment: En sulten svamp

Næste gang Kane og de andre offensive englændere skal forsøge at blive farlige er tirsdag den 25. juni klokken 21:00, når det gælder Slovenien.

Kampen kan ses på DRTV, og der er nok mange danskere, der gerne vil følge en smule med, selvom Danmark spiller samtidig, da resultatet kan blive altafgørende for Danmarks eget avancement.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P