EM 2024

Hjulmand giver spillerne fri – første fridag i 20 dage

For de fleste spillere på det danske herrelandshold står lørdagen på en fridag, efter holdet har været samlet i snart tre uger.

Kasper Hjulmand møder den danske presse i Freudenstadt efter 1-1-kampen mod ENgland ved Em 2024.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Om det betyder en dag på langs, ved formentlig kun spillerne.

I hvert fald får de fleste af de danske landsholdsspillere lørdag en dag off feet, som landstræner Kasper Hjulmand beskrive det.

– Det vil blive nogle ganske få, der træner med støvler, og der vil blive sådan en mental og fysisk fridag, som jeg kalder off-feet – de fleste skal ikke have støvler på og skal komme sig. Det er første fridag siden 2.-3. juni, og derfor er det vigtigt lige at komme lidt væk, forklarer Hjulmand fredag campo.dk og resten af den danske presse i Freudenstadt.

Fredag slipper spillerne dog ikke for at træne, og særligt de spillere, der ikke kom på banen mod England, kan se frem mod en regnvåd dag på det udskældte græs i Freudenstadt.

– Normalt er det sådan, at man træner dem, der ikke har spillet, hårdt på stadion efter kampen, men det må vi ikke her, så de får en hård træning i dag, forklarer Hjulmand.

Den danske landstræner har ikke planlagt noget for sine spillere på morgendagens fridag.

– Der er ikke planlagt så meget. Jeg tror, folk har brug for bare lige at slikke sårene, hygge sig og komme sig lidt, lyder det fra Hjulmand, som selv er videre.

– Vi starter træningen op mod Serbien om et par dage, og vi ved præcis, hvad vi skal gøre. Vi har en ekstra dag i forhold til sidste gang, hvor vi kan få sat det hele op, og vi står et godt sted, lyder det fra landstræneren.

Det er tirsdag den 25. juni klokken 21:00, at Allianz Arena i München lægger græs til den altafgørende gruppekamp mellem Danmark og Serbien.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P