EM 2024

Den tyske EM-fest fortsætter: Ungarn sat på plads

Tyskland åbnede EM 2024 som lyn og torden. Med lidt mindre røg og damp fortsatte det tyske EM-togt onsdag, hvor Ungarn blev besejret.

Kai Havertz kommer til afslutning for Tyskland mod Ungarn ved EM.

Tyskland var fyr og flamme i åbningskampen ved EM 2024, hvor Skotland blev sat til vægs med 5-1.

Onsdag var det så Ungarns tur til at møde værtsnationen.

Ungarn startede kampen godt, men tyskerne fik spillet sig varme. Og da første den tyske maskine var smurt, kun det ungarske mandskab intet stille op.

Med en 2-0-sejr og Jamal Musiala og Ilkay Gündogan på måltavlen er Tyskland nu klar til knockoutfasen som den første nation.

J. Musiala
22′
İ. Gündoğan
67′
45′
90′

88′ Sané vil gerne bidrage med et mål, men forsøget afværges

80′ Der står Tyskland på menuen. Begge hold ser ud til at vide, hvordan kampen ender

72′ Wirtz, Musiala og Havertz er alle blevet skiftet ud. Tyskerne kan dosere mængden af spilletid efter behag

67′ En scoring lige efter bogen. Tyskerne fastholder et angreb i længere tid. Mittelstadt bliver spillet i dybden, hvorfra han sender en flad aflevering skråt tilbage i det ungarske feltet. Gündogan står helt fri og sparker bolden i mål langs jorden ved fjerneste stolpe

MÅL – 67′ Tyskland øger føringen!

55′ Tyskland forsøger igen og igen at få sig kombineret igennem det ungarske forsvar. Af og til er det tæt på

46′ Bolden ruller igen

PAUSE – Tyskland fortjent i front – men Ungarn har så absolut budt sig til

45+2′ Ungarn får udlignet efter et frispark, der bliver slået ind i feltet. Målet bliver dog vinket offside, hvilket VAR kort efter bekræfter

41′ Tyskerne har et utal af hjørnespark. Ungarn har store problemer med at få en pause fra hjemmeholdets pres. Det munder dog pt. ikke ud i flere scoringer

29′ Ungarn sætter tempo. Szoboszlai kommer til afslutning, men Jonathan Tah får blokeret og sender bolden til hjørne. Det er en åben kamp med chancer i begge ender

25′ Stor redning af Manuel Neuer. Det er Ungarns helt store stjerne, Dominik Szoboszlai, der sender et frispark mod mål. De tyske fans er vilde med det

21′ Et gennemspillet tysk angreb ender i klumspil. Ungarerne stopper op og forventer et frispark, men får det ikke. Gündogan får fat i bolden og spiller bolden tilbage til Musiala, som sparker den i mål. Det efterfølgende VAR-tjek fandt ikke en forseelse til et frispark

MÅL – 21′ Tyskland i front!

20′ Tyskland er ved at sætte sig på kampen. Det offensive spil flyder bedre og bedre

14′ Både Tyskland og Ungarn kommer til chancer i ny og næ

6′ Ungarn er kommet godt fra land. Tyskerne bliver udfordret på et niveau, som var langt fra tilfældet mod Skotland

1′ Ungarn tæt på efter Kimmich forsøger at spille bolden tilbage til Neuer. Den rutinerede tysker i målet får dog afværget det ungarske forsøg