EM 2024

Bekræftet: Kylian Mbappé har brækket næsen – er udskrevet

Kylian Mbappé kom slemt til skade i mandagens kamp mod Østrig, og nu har det franske landshold bekræftet, at superstjernen har brækket næsen. Men han undgår samtidig operation.

Kylian Mbappé forlader banen med brækket næse efter sammenstød
Foto: Ritzau/ REUTERS/Bernadett Szabo

Kylian Mbappé er tilbage i den franske lejr.

Selvom der var malurt i bægeret efter den franske sejr på 1-0 mandag aften mod Østrig, så er der trods alt også gode nyheder.

Den helt store franske stjerne Kylian Mbappé slog hovedet i en situation i det østrigske felt, hvor han forsøgte at heade til bolden, og sent i nat meldte det fransk fodboldforbund så ud omkring superstjernens situation.

Og Kylian Mbappé har brækket næsen men undgår dog operation, som først var frygtet.

– Kylian Mbappé vender tilbage til det franske landsholds basislejr.

– Han vil modtage behandling inden for de næste par dage, men han vil ikke blive opereret i den kommende tid. Der vil blive lavet en maske til ham, så nummer 10 på det franske landshold kan forberede sig på hans tilbagevenden til konkurrencen efter en periode dedikeret til behandling, lyder det fra den franske landsholdslejr.

Foto: Ritzau / FRANCK FIFE / AFP

Mbappé forsøgte at heade til bolden i en situation kort før slutfløjtet, men i stedet ramte han skulderen på sin østrigske modstander Kevin Danso, og med det samme havde den nybagte Real Madrid-stjerne blod fossende ud af næsen.

Frankrig spiller næste gang til EM på fredag, hvor de møder Holland.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P