EM 2024

Før EM-åbner mod Slovenien: Hjulmand melder alle klar

Søndag aften går det løs for det danske herrelandshold ved EM 2024, når Kasper Hjulmands tropper åbner EM-slutrunden mod Slovenien. Og her er alle spillere til rådighed, melder den danske landstræner.

Kasper Hjulmand på sidelinjen for
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Alle er klar til kamp…

Sådan lyder meldingen fra den danske landstræner, Kasper Hjulmand, forud for opgøret mellem Danmark og Slovenien søndag aften.

Kasper Hjulmand har altså alle 26 spillere til rådighed til opgøret, han fortæller dog, at det ikke nødvendigvis er alle, der er klar til at spille en hel kamp.

Han slår dog fast, at det danske landshold står et rigtig godt sted forud for opgøret.

– Jeg synes, vi er et rigtig godt sted. Jeg ved ikke, om vi har alle klar til 90 minutter, men vi har alle klar til at komme i spil i kampen (mod Slovenien, red.). Og det er jo sådan – med fem udskiftninger – så ved vi, at vi skifter et halvt fodboldhold for at kunne holde den intensitet der skal til. Så det er jo ikke nødvendigt, at alle kan gå 90 minutter.

– Vi er et rigtig godt sted. Der er nogen, der har taget nogle store skridt. Det som vi har planlagt, det som vi har forsøgt at komme frem til, der er vi nu. Så rent fysisk og mentalt står vi et rigtig godt sted, vi er glade, positive, optimistiske, og nu kan vi ikke snakke mere, nu skal vi vise det. Så vi glæder os til at komme ud og spille fodbold, lyder det fra Kasper Hjulmand.

Kampen mellem Danmark og Slovenien ved EM 2024 fløjtes op søndag aften klokken 18:00.

Opgøret kan følges direkte på DR1 og DRTV.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P