EM 2024

Nagelsmann efter tysk sejr: Blomster til flere spillere

Tyskland bankede Skotland med hele 5-1 i åbningskampen ved EM 2024 i Tyskland, og derfor var det da også en begejstret tysk landstræner, Julian Nagelsmann, efter opgøret.

Den tyske landstræner Julian Nagelsmann klapper af det tyske landsholds præstation på banen.
Foto: Odd Andersen/AFP/Ritzau Scanpix

Tyskland lagde godt fra land ved EM 2024 på hjemmebane.

Hele 5-1 stod der på måltavlen, da dommeren fløjtede kampen af i München, og dermed må EM-slutrunden siges at være skudt i gang med et målshow.

Resultatet begejstrer naturligvis den tyske landstræner, Julian Nagelsmann, som efterfølgende mødte pressen.

Specielt den indledende fase af opgøret beskriver Nagelsmann som vigtig. Her grundlagde Tyskland den store sejr.

– De første 20 minutter af kampen var vigtige. Det blev grundlaget for sejren. Vi kom med meget kraft og stor aggressivitet i vores genpres. Det overraskede Skotland, som var meget imponeret, og det hjalp os selvfølgelig meget, fortæller han til ZDF.

Den tyske landstræner havde efterfølgende svært ved at udpege en kampens spiller for sit hold, men nævner, at han især var imponeret over Jamal Musiala.

– Det er værdifuldt og sigende, at vi ikke bare kan vælge én spiller, som får blomster for sin præstation i dag. Jeg er ekstremt tilfreds med hele holdet, lød det kort fra tyskeren.

For det tyske landshold venter nu en pause frem til den 19. juni, hvor holdet igen skal i aktion – denne gang mod Ungarn.

Følg med i campo.dk’s TV Guide, hvor du kan blive opdateret på, hvilke kampe du kan følge på TV og streaming de forskellige dag

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P