EM 2024

Kasper Hjulmand før EM-åbner: Står et sindssygt godt sted

Kasper Hjulmand og det danske herrelandshold skal i aktion for første gang ved EM 2024 om blot fire dage, når Slovenien venter i åbningskampen. Og der er store forventninger at spore hos den danske landstræner, Kasper Hjulmand, som fortæller, at holdet står et sindssygt godt sted lige nu.

Kasper Hjulmand efter Danmarks landskamp imod Sverige.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

‘Danmark står et sindssygt godt sted lige nu’.

Sådan lyder det fra den danske landstræner Kasper Hjulmand, da han møder pressen i landsholdslejren ved EM 2024 onsdag.

Landstræneren er fortrøstningsfuld forud for de kommende gruppekampe mod Slovenien, England og Serbien, og han fortæller, at humøret er helt anderledes, end det for eksempel var, da Danmark deltog ved VM 2022 i Qatar.

Ved VM-slutrunden i Qatar var der mange ting uden for banen, der fyldte for det danske landshold, men alt dette er væk nu, og så kan der fokuseres på en vigtigt ting – nemlig fodbolden.

– Det betyder rigtig meget (at slutrunden ikke afholdes i et land som Qatar, red.). Det er noget helt, helt andet. Vi kan allerede mærke, at vores fokus, vores nærvær og vores humør er anderledes. Vi mærker opbakningen og alle de der ting. Så det er en helt, helt anden stemning, der er. 

– Så vi står et sindssygt godt sted, synes jeg, som gruppe – vi er klar. Vi vil jo ikke tale os til det nu. Vi glæder os til at komme i gang og få spillet. Men det er en helt anden stemning. Det er en helt anden atmosfære, vi er i, lyder det fra Kasper Hjulmand.

Danmark åbner som bekendt EM 2024 med en kamp mod Slovenien den 16. juni.

Herefter venter to opgør mod England og Serbien, før det står klart, om Danmark fortsætter videre til knockoutkampene eller om EM er slut for denne omgang.

Dyk ned i campo.dk’s EM-univers i EM Ambassaden, hvor vi har inviteret en række tidligere spillere ind i studiet til en snak om den kommende EM-slutrunde. Der kommer nyt løbende. Se seneste afsnit herunder

Vild kamp om pladserne – Bah foran Mæhle?

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P