3F Superligaen

F.C. København tildeles bøde og får appel afvist

F.C. København har tirsdag formiddag modtaget en bøde for tilskueres brug af pyroteknik, og samtidig har klubben fået afvist en appel i Fodboldens Appelinstans.

FCK-straf, Champions League, UEFA.

F.C. København må punge ud.

Således er hovedstadsklubben tirsdag formiddag blevet tildelt en bøde af Fodboldens Disciplinærinstans.

Bøden, som lyder på 80.000 kroner skyldes brugen af pyroteknik blandt klubbens tilhængere i forbindelse med Superligaens Europa Playoff-kamp mod Randers FC den 31. maj.

Det oplyses, at der i forbindelse med kampen blev antændt 23 styks pyroteknik på FCK’s tilskuerafsnit. Der er F.C. Københavns 21. indberetning for sæson, og klubben har nu to uger til at appellere kendelsen.

Samtidig er der også tirsdag formiddag faldet dom i en sag hos Fodboldens Appelinstans.

F.C. København appellerede tidligere på året en afgørelse, hvor klubben blev idømt en bøde på 75.000 kroner for et 13:12-banner på klubbens tilskuerafsnit.

Denne appel er nu blevet gransket og dommen fastholdes, hvilket betyder, at klubben altså også her må punge ud. I samme forbindelse afviser Appelinstansen, at kendelsen er et angreb på FCK-tilhængernes ytringsfrihed, som tidligere har været diskuteret.

– En proportionalitetsafvejning mellem på den ene side en fangrupperings ytringsfrihed og på den anden side hensynet til politiets integritet kan ikke føre til, at det angivne budskab kan anses for berettiget, oplyses det.

Dermed lyder tirsdagens bøder rettet mod F.C. København altså på et samlet beløb på 155.000 kroner.

Medie: Jesper Fredberg topper ønskelisten i F.C. København

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P