Premier League

Medie: Ny dansker på blokken i Manchester United

Christian Eriksen og Rasmus Højlund kan muligvis snart få selskab af en ny dansker i Premier League-klubben Manchester United.

Danske Morten Hjulmand i aktion for sin portugisiske klub, Sporting.
Foto: REUTERS/Pedro Nunes
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Snart kan der være tre danske landsholdsspillere at finde i Manchester United.

Sådan lyder meldingen fra det portugisiske medie Correio da Manha, som mener at vide, at den engelske storklub har en dansker højt på ønskelisten.

Nærmere bestemt er der tale om den nuværende Sporting-spiller, Morten Hjulmand, som har taget den portugisiske storklub med storm i denne sæson – ligesom han for alvor har gjort sit indtog på det danske landshold.

De store præstationer i debutsæsonen for Sporting har fået flere europæiske storklubber til at få øjnene op for Hjulmand.

Tidligere på året forlød det blandt andet, at Premier League-klubben Tottenham skulle have Hjulmand i kikkerten. Samtidig forlød det også, at en handel ikke ligefrem ville være billig.

Dengang lød det, at Morten Hjulmand havde en frikøbsklausul i sin kontrakt med Sporting – og den skulle udløses, hvis interesserede klubber ville have fingrene i den 24-årige dansker.

Helt præcist skulle Morten Hjulmands frikøbsklausul lyde på hele 600 millioner danske kroner. Sporting betalte selv omkring 135 millioner kroner for Hjulmand, da klubben hentede han til klubben fra italienske Lecce i sommeren 2023.

I sin debutsæson for Sporting har Morten Hjulmand spillet sig ind som en fast del af holdet.

I alt noterer han sig for 49 kampe for klubben på tværs af alle turneringer. Her har han bidraget med fire mål og fire assists.

Den nuværende kontrakt mellem Morten Hjulmand og Sporting står til at udløbe i sommeren 2028.

Medie: Jesper Fredberg topper ønskelisten i F.C. København

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P