Premier League

Ny toptræner i PL? Xavi er tændt af ligaen

Denne sommer lader til at stå i trænerrokadernes tegn. Nu har den fyrede Barcelona-træner, Xavi, åbnet døren for et skifte til Premier League.

Xavi er færdig i Barcelona
Foto: Marcelo Del Pozo/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Xavi er jobsøgende, og han har tilsyneladende valgt en aktivistisk tilgang til livet som arbejdsløs.

Den 44-årige spanier blev i slutningen af den forgangne sæson afskediget i FC Barcelona, der i stedet satser på tyske Hansi Flick.

Officielt: Hansi Flick tager over i FC Barcelona

Dermed er han nu ledig på et træner-marked, der har vist sig aldeles aktivt i de seneste måneder. Og nu har han da også selv taget bladet fra munden og sat døren på klem for et skifte til Premier League.

Ifølge det spanske medie Diario SPORT vil Xavi nemlig rigtig gerne lande sit næste trænerjob i det britiske øhav – nærmere bestemt Premier League.

Flere klubber i den engelske kæmpeliga er på udkig efter ny cheftræner. Blandt andre Brighton og Leicester, der dog begge angiveligt har andre kandidater i kikkerten.

Medie: Leicester jagter tidligere Chelsea-manager
Premier League-klub i forhandlinger om ny cheftræner

Derudover er der også løbende spekulationer om, at Manchester United holder alle muligheder i forhold til en eventuel afskedigelse af den ofte udskældte Erik ten Hag.

Med al det in mente, er det måske ikke det værste tidspunkt for Xavi at deklarere sin interesse i Premier League-stillinger.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P