Herrelandsholdet

Engelsk avis: Danmark er bygget til turneringsfodbold

England og Danmark er begge havnet i Gruppe C til den kommende EM, og forud for slutrunden skriver en stor engelske avis varmt om det danske landshold.

Den danske holdopstilling før testkampen mellem Danmark - Sverige i Parken, onsdag den 5. juni 2024.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

De slukkede de danske EM-drømme i 2021, men snart kan Hjulmand og co. få revanche.

Det engelske landshold er en af de store favoritter til sommerens slutrunde i Tyskland, som starter på fredag. Her er England og Danmark i gruppe sammen.

Forud for slutrunden dykker den engelske avis The Mirror ned i det danske landshold, og her udpeger avisen to danskere, som skal lykkes i jagten på dansk succes.

– Deres (Danmarks, red.) seneste vidunderbarn er ingen ringere end Manchester United-stjernen Rasmus Højlund, som blev historiens dyreste dansker, da han skiftede til Old Trafford sidste sommer.

– Han og Christian Eriksen repræsenterer to forskellige generationer, adskilt af 11 år, men bliver nødt til at lykkes, hvis de vil efterligne den ikoniske succes fra 1992, skriver The Mirrors fodboldskribent, Samuel Meade.

Avisen fremhæver desuden både Kasper Hjulmand, Kasper Schmeichel og angriber Jonas Wind, som ifølge The Mirror kan blive den næste store danske spiller.

– Jonas Wind, der spiller i Tyskland hos Wolfsburg, er blevet gravet frem som endnu en potentiel perle. Han har scoret regelmæssigt og har været en stærk birolle til Højlund i frontlinjen.

Avisen slutter med at kalde det danske landshold “et hold velbygget til turneringsfodbold”, og fremhæver danskernes forsvar med Andreas Christensen, midtbanen med Pierre-Emile Højbjerg og Eriksen samt offensiven med Wind og Højlund.

Danmark møder England den 20. juni i den anden gruppespilskamp.

Drillo revser: Danmark bliver aldrig europamestre

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P