Major League Soccer

Mikael Uhre er instrumental for Philadelphia Union, men danskeren har ikke haft mål i støvlerne i nogle kampe. Natten til søndag gjorde danskeren så op med dette. Han fandt nemlig nettet mod CF Montreal i en vild 2-2 kamp.

Mikael Uhre hopper højt og header til bolden.

Mikal Uhre var iskold, da han fandt sig selv i en gunstig situation mod CF Montreal.

Den danske Philadelphia Union-spiller med en fortid i Brøndby IF afdriblede snedigt sin direkte modstander i Montreals felt, hvorefter han fandt et hul ved den fjerneste målstolpe, som han med sin yderside sendte bolden i retning af.

(Se målet nederst i artiklen)

Dermed scorede danskeren det, der kortvarigt lignede et sejrsmål, da han i det 58. minut havde bragt sit hold foran 2-1.

Men sådan skulle det ikke gå.

Efter dansker-scoringen gik der blot fem minutter, før Uhres holdkammerat Jack Elliott så rødt, og så kollapsede defensiven en smule for Philadelphia, der lukkede mål ind lige efter udvisningen.

Forinden, i første halvleg, havde en Montreal-spiller ligeledes fået en tidlig tur i bad. Dermed spillede de to mandskaber 10 mod 10 i den sidste halve time af opgøret.

Dette til trods kom der ikke flere scoringer, og kampen sluttede 2-2.

Selvom Uhre har været rigtig målfarlig i MLS, var det faktisk første gang i fire kampe, at danskeren kom på tavlen.